Kategorien
Mein Mercateo
Anmelden / Registrieren
Warenkorb
 
 

Hygiene Management in Kitchen and Service


Menge:  Stück  
Produktinformationen
cover
cover
Artikel-Nr.:
     5667A-9783751917155
Hersteller:
     Books on Demand
Herst.-Nr.:
     9783751917155
EAN/GTIN:
     9783751917155
Suchbegriffe:
Hobby-, Eigenheim-Ratgeberbücher
Ratgeber Hobby, Haus
Hobby-, Eigenheimratgeber - englisc...
englischsprachige Hobby-, Eigenheim...
Hygiene management in kitchen and service is the proper reference book for specialists and managers in hotels and restaurants, but also for catering facilities, e.g. in schools and health care. The manual helps to put hygiene management according to HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) into practice. It contains the principles of the HACCP concept and describes how the hazard analysis and work processes are created according to HACCP. Field-tested checklists and information on staff training supplement the manual. Thus the reader receives comprehensive information about alternatives of implementing hygiene management according to HACCP.
Weitere Informationen:
Author:
Frank Höchsmann
Verlag:
BoD - Books on Demand
Sprache:
eng
Weitere Suchbegriffe: hobby-, eigenheim-ratgeberbücher, Food, Hygiene, management, kitchen, HACCP
Die Konditionen im Überblick1
Lieferzeit
Lagerstand
Preis
€ 14,09*
Konditionen selbst auswählen
Artikel empfehlenArtikel merken
* Preise mit Sternchen sind Nettopreise zzgl. gesetzlich gültiger MwSt.
UVP bedeutet „Unverbindliche Preisempfehlung“
Unser Angebot richtet sich ausschließlich an Unternehmen, Gewerbetreibende und Freiberufler.